Logo.The Sandwich BarWhy make things difficult when life offers you The Sandwich Bar? Nu geopend in hartje Amsterdam, waar de Amsterdammer nog een simpel broodje kaas kan halen. The Sandwich Bar is een plek die je meteen thuis laat voelen en waar heerlijke tunes door de speakers klinken, klantvriendelijk personeel en een huiselijk interieur op je staan te wachten.
SANDWICHESSERVICEKOFFIECATERING
The Sandwich Bar brengt heerlijk rijk belegde pistolets terug naar Amsterdam en dat voor een betaalbare (ja, echt betaalbare) prijs.Take away, stay all day or home delivery? We got you covered!Kwaliteits koffie mag natuurlijk niet ontbreken, vandaar dat The Sandwich Bar werkt met de lokale koffiebranderij Bocca Amsterdam.The Sandwich Bar verzorgt ook de catering van bedrijven in Amsterdam en omstreken. Dit doen wij 7 dagen in de week. Interesse? Neem dan contact met ons op!

WIL JE MENU?

Hieronder een link naar ons menu om uit te printen en boven je bed te hangen 😉

JUST HOP ON BY…

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 – 17:00 en zaterdag en zondag tussen 09:00-17:30
bereikbaar op 020-7790114.

Vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar info@thesandwichbar.nl

The Sandwich Bar is gelegen nabij het Leidseplein op de Nassaukade 378 te Amsterdam. Hoe je ook komt, The Sandwich Bar is gemakkelijk te bereiken.

Vanaf Centraal Station zijn wij te bereiken met tram 12 (uitstappen bij Leidseplein en dan 5 min lopen). Op en rondom de Nassaukade is voldoende parkeergelegenheid.

New In

We Recommend

Fan Favorites

On Sale

Best Sellers